greek
english
 
 
 
path

Ανακοινώσεις

path
 
Laptop
H Συντονιστική επιτροπή του ΜΠΣ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στη Φαρμακευτική εταιρία Pharmathen και τον αντιπρόεδρό της κ. Καραβά για τη δωρεά ενός φορητού Η/Υ (laptop) το οποίο θ χρησιμοποιείται για τις παρουσιάσεις των μαθημάτων του μεταπτυχιακού.

Νέες εργαστηριακές Ασκήσεις
Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του ΜΠΣ, στη επόμενη Ακαδημαϊκή χρονιά θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθούν πιλοτικά και οι ακόλουθες εργαστηριακές ασκήσεις:

Πρόσκληση Συνέντευξης
Ανάρτηση πρόσκλησης για συνέντευξη των υποψηφίων μεταπτυχιακών για το έτος 2019-20. Τη Τρίτη θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες

Δικαιολογητικά για υποτροφία
Επειδή κάποιοι από τους υποψηφίους για υποτροφία, έχουν καταθέσει ελλιπή δικαιολογητικά, σας παραπέμπω στο ΦΕΚ τεύχος Β 3387 της 10ης Αυγούστου 2018 άρθρο 5 και ειδικότερα παράγραφος 2 και 3. Αναμένω να μου στείλετε σε PDF μορφή τα συμπληρωματικά έγγραφα άμεσα. Έλλειψη δικαιολογητικών που καθιστούν αδύνατη την κατάταξή σας θα σας εξαιρέσει από τη συγκεκριμένη διαδικασία .

Υποψήφιοι για υποτροφία
Θα παρακαλούσαμε τους ενδιαφερόμενους για υποτροφία να μας αποσαφηνίσουν αν θέλουν μόνο με υποτροφία να συμπεριληφθούν στους υποψηφίους ή και με τις δύο διαδικασίες (υποτροφία ή δίδακτρα). Επίσης, επειδή κάποιοι από τους υποψηφίους για υποτροφία, έχουν καταθέσει ελλιπή δικαιολογητικά, σας παραπέμπω στο ΦΕΚ τεύχος Β 3387 της 10ης Αυγούστου 2018 άρθρο 5 και ειδικότερα παράγραφος 2 και 3. Αναμένω να μου στείλετε σε PDF μορφή τα συμπληρωματικά έγγραφα άμεσα. Έλλειψη δικαιολογητικών που καθιστούν αδύνατη την κατάταξή σας θα σας εξαιρέσει από τη συγκεκριμένη διαδικασία .

Αρχική κατάσταση επιτυχόντων
Ακολούθως επισυνάπτεται η αρχική κατάσταση των επιτυχόντων στο ΜΠΣ για το 2019 και σχετικές πληροφορίες με την διαδικασία που θα ακολουθήσει

Επιτυχόντες, Διαδικασία υποβολής διδάκτρων

Πρόγραμμα Μαθημάτων (Μόνο για την επόμενη εβδομάδα )
Τετάρτη 25/9 κυρία Τζίβα ώρα έναρξης 5:00 Παρασκευή 27/9 κυρία Μωραϊτη ώρα έναρξης 4:00 Σάββατο 28/9 κυρία Μωραϊτη ώρα έναρξης 10:00

Καταβολή Διδάκτρων φοιτητών 3ου εξαμήνου
Παρακαλώ η διαδικασία καταβολής διδάκτρων για τους μεταπτυχιακούς που τώρα είναι στο 3ο εξάμηνο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα 23/9/19. Το απόκομμα της καταβολής να το στείλετε στην Έφη ώστε να σας προσκομίσει τις αποδείξεις πληρωμής.

Συνάντηση
Την Τετάρτη 25/9 θα γίνει συνάντηση γνωριμίας μισή ώρα πριν το μάθημα.

Διαδικασία πληρωμής διδάκτρων
Μετά την αποχώρηση της κα Τσερτσελή από την κατάταξη υποψηφίων με καταβολή διδάκτρων, παρακαλείται ο πρώτος επιλαχών κ. Γκαρδής να μας ενημερώσει άμεσα (στο amarkopo@pharm.auth.gr) αν συνεχίζει να ενδιαφέρεται να συμμετέχει στη διαδικασία.

Υπότροφοι
Οι υπότροφοι που δικαιούνται να παρακολουθήσουν το ΜΠΣ της Βιομηχανικής Φαρμακευτικής είναι Δηνώρη Βερονίκη,Κωνσταντινίδου Μαρία,Ανδρέου Αικατερίνη, Αλμασίδου Αντωνία

Απονομή βραβείου
Διεθνές Βραβείο, στο πλαίσιο της απονομής των «Simcyp Academic Awards 2019» του Ερευνητικού Κέντρου «Simcyp», απέσπασε η ομάδα του αν. καθ. κ Βιζιριανάκη του Τμήματος Φαρμακευτικής Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ. Αντίστοιχα εκπαιδευτικά μαθήματα θα δωθούν στους φοιτητές ΜΠΣ από τον διδάσκοντα και την ερευνητική ομάδα του. Ακολούθως πατήστε το σύνδεσμο για πληροφορίες.

Ώρες παραδόσεων μαθήματος "κανονιστικά πλαισία"
Οι παραδόσεις του μαθήματος "Κανονιστικό πλαίσιο" εκτός από την ερχόμενη εβδομάδα που θα γίνουν την Δευτέρα και τη Πέμπτη, τις επόμενες εβδομάδες θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5-9μμ.Υπάρχει περίπτωση βέβαια να προσθέσουμε άλλη μια Πέμπτη στο πρόγραμμα. Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις για τον Διδάσκοντα και τη παρουσίαση που θα κάνει..

Πρόγραμμα 2ης εβδομάδας
Δευτέρα 30/9 5:00-8:30μμ Κύριος Κοντογιώργης << Εισαγωγή στη Φαρμακοεπιδημιολογία – Μεθοδολογία >> Πέμπτη 3/10 5:00-8:30μμ Κυρία Παπαθεοφάνη <<Κανόνες καλής παραγωγής GMP.Σκοπός και αρχές του GMP, με ιδιαίτερη έμφαση στην ακεραιότητα των δεδομένων>>

Πρόγραμμα 3ης εβδομάδας
Δευτέρα 7/10 5:00-8:30μμ Κύριος Κοντογιώργης << Φαρμακοεπιδημιολογικές μελέτες – Παραδείγματα ανάπτυξης και αξιολόγησης της χρήσης εγκεκριμένων φαρμάκων >> Τετάρτη 9/10 5:00-8:30μμ Κυρία Τζίβα << -Ζητήματα ευθύνης που συνδέονται με την παραγωγή και κυκλοφορία φαρμάκων -Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και φάρμακα -Το λειτούργημα του φαρμακοποιού στην ΕΕ και την Ελλάδα, με βάση τη νομοθεσία και τη νομολογία (=δικαστικές αποφάσεις ελληνικών και αλλοδαπών δικαστηρίων) >>

Πρόγραμμα 4ης εβδομάδας
Δευτέρα 14/10 5:00-8:30 Κυρία Τζίβα << - Βασικές αρχές του γενικού κανονιστικού πλαισίου που αφορά τα φάρμακα που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση (από Νομική άποψη) -Διακρίσεις φαρμάκων και η σημασία τους για το δίκαιο (γενόσημα και φάρμακα αναφοράς, συνταγογραφούμενα, ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ, ορφανά φάρμακα >> Τετάρτη 16/10 5:00-8:30 Κύριος Καχριμάνης - Κύριος Μπαρμπαλέξης <<-Κανονιστικό πλαίσιο για τις κλινικές δοκιμές φαρμάκων που προορίζονται για τον άνθρωπο. -Φαρμακοποιίες>>

Για τους ΜΠΣ του 2019-2020
Σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης του ωρολογίου προγράμματος για τα μαθήματα Μ1, Μ2, Μ3 τα οποία θα ακολουθήσουν μετά το μάθημα κανονιστικά πλαίσια θα ήθελα (αυτοί που έχουν πρόβλημα με την εργασία τους) να με ενημερώσουν ποια απογεύματα και ποιες ώρες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ και ποια μέρα απόγευμα θα μπορούσαν. Σας διευκρινίζω ότι οι Δευτέρες και οι Τετάρτες απόγευμα είναι κατοχυρωμένες, ψάχνω για άλλη μια….μέρα Πχ. η Παρασκευή 2-5μμ. Στείλτε την απάντησή σας στη γραμματεία (Έφη Αλμπάνη)

Πρόγραμμα 5ης εβδομάδας
Δευτέρα 21/10 κύριος Βιζιριανάκης 5:00 - 8:30 << Φαρμακοεπαγρύπνηση: ρυθμιστικό πλαίσιο και ανάπτυξη φαρμάκων >> Τετάρτη 23/10 κύριος Κουλορίδας 4:30 - 8:30 << Η Ευρωπαική και Ελληνική Πραγματικότητα για τα Γαληνικά σκευάσματα >>

Παραδόσεις μαθημάτων τις Παρασκευές
Αγαπητοί μεταπτυχιακοί (Ακαδημαικού έτους 2019-20). Στη προσπάθειά μας να συμπεριλάβουμε όλους σας στις παραδόσεις της Παρασκευής θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο μάθημα δύο φορές. Θα ήθελα λοιπόν αφού συνεννοηθείτε μεταξύ σας και μοιραστείτε σε δύο ομάδες 3-5 και 5-7 να δηλώσετε στη γραμματεία σε ποιά ομάδα ανήκετε.

Πρόγραμμα 6ης εβδομάδας
Τετάρτη 30/10/19 κυρία Γκιώση Βάια 5:00 - 8:30 <<Το ρυθμιστικό πλαίσιο και το κλινικό περιβάλλον στα φαρμακευτικά προϊόντα ανθρώπινης χρήσης: Oργάνωση και υποβολή του φακέλου στους ρυθμιστικούς οργανισμούς>>

Ετήσιος Απολογισμός
Ετήσιος απολογισμός Εσόδων-Εξόδων

Το μάθημα της Τετάρτης 23/10 θα γίνει στις 5:00

Εκπαιδευτική εκδρομή
Η εκπαιδευτική εκδρομή του των φοιτητών ΠΜΣ (3ου εξαμήνου)στις Σάππες θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου.

Εργαστήριο Ανάλυσης
Οι μονάδες που αντιστοιχούν στην άσκηση "έλεγχος σταθερότητας ουσιών" : 2 μονάδες για την σύγκριση συγκεντρώσεων μεταξύ όξινων και αλκαλικών δειγμάτων, 3 μονάδες για τον έλεγχο σταθερότητας σε όξινο ρΗ και 3 μονάδες για το αλκαλικό ρΗ. Τέλος 2 μονάδες για την σωστή εφαρμογή της πειραματικής διαδικασίας και την καθαρότητα του πάγκου.

Πρόγραμμα

Μάθημα Τετάρτη 4/12
Σχετικά με το μάθημα της Τετάρτης 4/12 δεν θα χωριστείτε σε 2 ομάδες θα έρθετε όλοι στις 5:00 με 8:30

Νέο Πρόγραμμα

Πρόγραμμα μαθημάτων Γ εξαμήνου

Διπλωματική Εργασία
Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας Τσιαξερλή Αναστασίας Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Αποτελέσματα Μ2
Η βαθμολογία του Μ2 προέκυψε βάση ωρών θεωρίας και άσκησης. Έτσι το 50% της βαθμολογίας είναι από τα γραπτά και το υπόλοιπο 50% από τα αποτελέσματα της άσκησης. Στην άσκηση, μια απόκλιση 5% από την πραγματική τιμή δίνει το 100% της βαθμολογίας.

Νέο mail επικοινωνίας με τη γραμματεία
Για θέματα και ερωτήσεις που σχετίζονται με τη γραμματεία του ΠΜΣ θα υποβάλλονται από εδώ και πέρα στο mail: industrial.pharmacy.pms@gmail.com

Αλλαγή link μαθημάτων
Ο σύνδεσμος για τα μαθήματα μέσω διαδικτύου άλλαξε και είναι: https://meet.lync.com/aristotleuniversity-office365/amarkopo/LZWA3CZB

Θέματα Διπλωματικών 2020

Βαθμολογίες 2019-2020
Βαθμολογίες βάσει των οποίων θα γίνει η επιλογή διπλωματικών εργασιών

Κανόνες Ασφαλείας Εργαστηρίων λόγω COVID-19
Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στα εργαστήρια θα πρέπει να υπογράψουν ότι για την ασφάλεια όλων θα τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως αναφέρονται στο συνημμένο αρχείο.

Επιβλέποντες Διπλωματικών 2020
Πίνακας Επιβλεπόντων Διπλωματικών 2020. Παρακαλώ οι φοιτητές να επικοινωνήσουν με τον επιβλέποντα τους για την απαραίτητη συνεννόηση.

Πρόγραμμα εργαστηρίων εαρινό εξάμηνο 2020

νέο Πρόγραμμα Εργαστήρια - Θεωρία 2020

Διαδικτυακό σεμινάριο για την Προκατεργασία Δείγματος

Ενημέρωση
Ακόμα μία από τους αποφοίτους του μεταπτυχιακού μας είναι στο τελευταίο στάδιο συνέντευξης σε Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία!!

Επικοινωνία με την Υπεύθυνη του Προγράμματος
Ενημέρωση για τους φοιτητές του ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική

Ορισμός Επιβλέποντα, Θέματος και Τριμελούς Επιτροπής

Ενημέρωση
Μετά την ενημέρωση μας για ακόμα μία πρόσληψη αποφοίτου του ΠΜΣ, πλέον το 100% των αποφοίτων έχει αποκατασταθεί είτε σε θέσεις στη Βιομηχανία είτε ακαδημαϊκά.

Κατάθεση ΔΟΑΤΑΠ
Παρακαλούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που χρωστάνε βεβαίωση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ να την καταθέσουν στην γραμματεία ώστε να μπορούν να πάρουν το Μεταπτυχιακό τους.

Εργασίες Μ5
ΣΟΣ!!! όποιος δεν έχει στείλει την εργασία στην κα Κούσκουρα για το μάθημα Μ5 να το κάνει άμεσα, γιατί δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξέταση του μαθήματος. Διορία έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Εξεταστική Σεπτέμβριος 2020

Πρόσκληση Υποψηφίων για Συνέντευξη Σεπτέμβριος 2020

link για συνεντεύξεις με τον κο Φατούρο Δημήτρη

Κατάταξη Υποψηφίων ΠΜΣ 2020-2021

Διαδικασία Ενημέρωσης και Επιλογής Υποψηφίων 2020-2021

Ενημέρωση διαδικασίας εγγραφής επιτυχόντων
Σταδιακά και ανά τρεις μέρες θα καλούμε και κάποιους υποψηφίους για να καταβάλουν τα δίδακτρα και να κάνουν την εγγραφή τους. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει το πολύ μέχρι και τις 4/10 οπότε είναι και η έναρξη του ΠΜΣ Παράκληση: Για την συντόμευση της διαδικασίας θα παρακαλούσα αν ήδη έχετε αποφασίσει ότι δεν θα συμμετέχετε στο ΠΜΣ να μας ενημερώνετε άμεσα. Μαρκοπούλου

Σημαντική ανακοίνωση για κατάθεση διδάκτρων σε λογαριαμό
Προκειμένου το έργο να ανοίξει και για το τρίτο εξάμηνο ώστε να γίνει η διαχείριση των καταβληθέντων, θα παρακαλούσα να καταθέσουν όλοι οι μεταπτυχιακοί(παλαιοί)τα δίδακτρα του 3ου εξαμήνου έως τέλος του μήνα. το IBAN του ΠΜΣ είναι GR34 0172 2020 0052 0209 2825 264 και ο κωδικός του έργου 97376, που θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεται στην κατάθεση.

Ενημέρωση για τους νέους υποψηφίους
ΑΛΛΑΓΗ αριθμού κατάθεσης διδάκτρων για αυτούς που ήδη τους ζητήθηκε η διαδικασία καταβολής των διδάκτρων. Ο νέος αριθμός είναι GR34 0172 2020 0052 0209 2825 264 και ο κωδικός του έργου 97376, που θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεται στην κατάθεση. Σε περίπτωση προβλήματος, αναφερθείτε στην κ. Μαρκοπούλου

Τελευταία Μαθήματα 2ου εξαμήνου
Τα μαθήματα της κα Λέτσιου στις 23/9 και του κ. Παπανικολάου στις 25/9 θα γίνουν online στο link που χρησιμοποιείτε και ώρα 16.00 και τα δύο λόγω αδυναμία των διδασκόντων να έρθουν στην Θεσσαλονίκη.

Τελική Κατάταξη Υποψηφίων 2020
Συνημμένο θα βρείτε τον τελικό πίνακα για τους επιτυχόντες του ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Ανακοίνωση για Εισακτέους άνευ διδάκτρων
Παρακαλούνται οι εισακτέοι άνευ διδάκτρων να δηλώσουν ότι αποδέχονται τους όρους συμμετοχής τους στο ΠΜΣ υπογράφοντας το συνημμένο αρχείο.

Έναρξη Μαθημάτων - Γνωριμία εισακτέων 2020-2021
Τα μαθήματα - γνωριμία με τους νέους εισακτέους θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στην αίθουσα "Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ" στον δεύτερο όροφο του κτιρίου Βιολογίας-Φαρμακευτικής. Το πρώτο μάθημα θα γίνει με την Αναπλ. Καθ. Μαρκοπούλου Αικατερίνη.

Βαθμοί Μ4 - Σεπτέμβριος 2020

Αναστολή εργαστηριακών ασκήσεων
Δεδομένου ότι η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης κατατάσσεται πλέον στην επιδημιολογική κατηγορία 4, από αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και για όσο διάστημα ισχύει αυτή η κατάταξη ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες εργαστηριακές ασκήσεις.

(νέο) Πρόγραμμα εξ αποστάσεως μαθημάτων

Ανανέωση Προγράμματος Νοεμβρίου
Στο πρόγραμμα του Νοεμβρίου προστέθηκε και η διάλεξη της κας Παπαδοπούλου Λευκοθέας στις 27/11 και ώρα 17.00-20.00. Για το link του μαθήματος δείτε στο πρόγραμμα.

Σύνδεσμος για τα διαδικτυακά μάθηματα του κ. Νιώπα

(νέο2) Πρόγραμμα Νοέμβρης-Δεκέμβρης 2020
Επισυνάπτεται ανανεωμένο πρόγραμμα μαθημάτων στο οποίο έχουν προστεθεί διαλέξεις των κ. Βιζιριανάκη και κα. Παπαγιαννοπούλου

(νέο3) Πρόγραμμα Νοέμβρης-Δεκέμβρης 2020
Επισυνάπτεται ανανεωμένο πρόγραμμα μαθημάτων στο οποίο έχουν προστεθεί διαλέξεις του κυρίου Καχριμάνη.

Διαδικτυακή Συνάντηση μα κα Μαρκοπούλου
Συνάντηση με την κα Μαρκοπούλου για την Δευτέρα 30/11 και ώρα 18.30 ώστε να ενημερωθείτε και να συζητήσετε για την πορεία διεξαγωγής του ΠΜΣ (εργαστήρια, εξωτερικοί διδάσκοντες κλπ). Η συνάντηση θα γίνει στο παρακάτω link: Join Zoom Meeting https://authgr.zoom.us/j/91674265457?pwd=T09lMm9HUE5uNEpCemFYR2VvK0tJUT09 Meeting ID: 916 7426 5457 Passcode: 180042

2η Διάλεξη κας Παπαδοπούλου Λευκοθέας

(νέο) Πρόγραμμα Οκτώβρης-Νοέμβρης 2020
Συνημμένο το πρόγραμμα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2020

Διάλεξη με τον κο Καραβά Ευάγγελο
Η διάλεξη του κυρίου Καραβά, Αντιπρόεδρος ΦΑΡΜΑΤΕΝ ΑΕΒΕ, θα γίνει στις 10/12 και ώρα 17.00-19.00 σε link που έχει αποσταλεί στους φοιτητές του 1ου εξαμήνου σε προσωπικό mail.

Link για τις διαλέξεις του κ. Καχριμάνη

Βαθμολογία Μ5 (Εαρινό Εξάμηνο 2020)

Μαθήματα Simcyp

2η Διαδικτυακή Συνάντηση με την κα Μαρκοπούλου
Συνάντηση με την κα Μαρκοπούλου για την Παρασκευή 22/1/21 και ώρα 18.30 ώστε να ενημερωθείτε και να συζητήσετε για την πορεία διεξαγωγής του ΠΜΣ (εργαστήρια, εξωτερικοί διδάσκοντες κλπ). Η συνάντηση θα γίνει στο παρακάτω link: Join Zoom Meeting https://authgr.zoom.us/j/91674265457?pwd=T09lMm9HUE5uNEpCemFYR2VvK0tJUT09 Meeting ID: 916 7426 5457 Passcode: 180042

Πρόγραμμα Φεβρουάριος-Μάρτιος 2021

Πρόγραμμα παρουσίασης εργασιών Μ3 (2020-2021)

(νέο) Πρόγραμμα Φεβρουάριος-Μάρτιος 2021

(νέο2) Πρόγραμμα Φεβρουάριος-Μάρτιος 2021

(νέο3) Πρόγραμμα Φεβρουάριος-Μάρτιος 2021

Πρόσκληση για διεθνές πρόγραμμα σε θέματα πρακτικής άσκησης
Επείγουσα ανακοίνωση για συμμετοχή σε διεθνές πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

(νέο4)Πρόγραμμα Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος 2021

(νέο5) Πρόγραμμα Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος

(νέο6) Πρόγραμμα Μάρτιος-Απρίλιος 2021

Αποφάσεις Σ.Ε. για διαδικασίες που αφορούν την πορεία του ΠΜΣ
Αποφάσεις που αφορούν την πορεία του ΠΜΣ λόγω των έκτακτων συνθηκών COVID-19

(νέο7) Πρόγραμμα Μάρτιος-Απρίλιος 2021

Ανακοίνωση μαθημάτων,εξετάσεων και εργαστηρίων
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι: μέχρι και το Πάσχα θα ολοκληρωθούν όλες οι παραδόσεις θεωρίας που αναρτήθηκαν στο πρόγραμμα και πιθανόν άλλες 2 (κ. Μαρκοπούλου και κ. Κούσκουρα). Στην συνέχεια, τη πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα θα δώσετε τις εξετάσεις των 2 μαθημάτων Μ2 και Μ3 και στην συνέχεια, από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά θα ακολουθήσουν τα εργαστήρια Ανάλυσης σε ολιγομελή (δύο ατόμων) τμήματα με κυλιόμενο ωράριο και μετά από διεξαγωγή rapid test για COVID.Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή των εργαστηρίων θα αναρτηθούν προσεχώς.

(ανανεωμένο) Προτεινόμενα θέματα διπλωματικών 2021

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Φαρμακευτική
Το Σάββατο 3 Απριλίου και ώρα 10.00 θα γίνει ημερίδα με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Όποιος ενδιαφέρεται επισυνάπτεται link για πληροφορίες.

Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας κος Τσάμης Βασίλειος

Εξεταστική Μάιος 2021

Αναπλήρωση μαθήματος

Παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας κ. Κόπανου Δημήτρη

Παρουσίαση Διπλωματικής κα Θεοδώρα Τζάκρη

Μαθήματα κα Κούσκουρα
Τα μαθήματα που υπολείπονται και αφορούν την κα Κούσκουρα θα γίνουν Δευτέρα 24 και Δεύτερα 31 Μαΐου και ώρα 17.00 στο link που έχετε ήδη.

Πρόγραμμα Εργαστηρίων Μάιος 2021

Πρόγραμμα εργαστηρίων Μάιος - Ιούνιος 2021

Πρόγραμμα Εργαστηρίων Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος 2021

Πρόγραμμα Εργαστηρίων Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος 2021 (νέο)

(νέο_2)Πρόγραμμα Ιούνιος-Ιούλιος 2021

Πρόσληψη σε εργασία της κ. Μουταφίδου
Η κ. Μουταφίδου, η οποία κάνει διπλωματική με την κ. Μαρκοπούλου, επιλέχθηκε να δουλέψει στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (ΕΡΟ) με έδρα το Μόναχο, στον τομέα του Healthcare Biotechnology and Chemistry - Team Medical Use. Ο ΕΡΟ αποτελεί το αρμόδιο όργανο για την εξέταση αιτήσεων και την χορήγηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, μέσω μίας ενιαίας κεντρικής διαδικασίας, το οποίο προστατεύει τα δικαιώματα μιας εφεύρεσης σε έως 44 χώρες. Η κ. Μαρκοπούλου εύχεται ανάλογες επιτυχίες και στους υπόλοιπους μεταπτυχιακούς

Νέα πρόσληψη
Αλλη μια μια τελειόφοιτος του ΠΜΣ (Ματζαράκη) προσλήφθηκε σε Φαρμακευτική εταιρία στο τομές της Ανάλυσης

(νέο_3) Πρόγραμμα Εργαστηρίων-Μαθημάτων Ιούνιος-Ιούλιος 2021

Εξέταση Μ1 (2021)

Προκήρυξη ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική 2021-2022

Προσωρινοί Βαθμοί Μ1 (2021)

Αναμόρφωση μαθήματος
Το μάθημα Μ7 το οποίο πραγματοποιείται στο 3ο εξάμηνο του μεταπτυχιακού προγράμματος πλέον επιμερίστηκε σε δύο θεματικές ενότητες. Η μια αναφέρεται στα Κανονιστικά πλαίσια φαρμάκων και η δεύτερη σε θέματα Marketing και νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

Νέο Επιμορφωτικό Σεμινάριο
Μετά την ολοκλήρωση και του 3ου εξαμήνου το ΠΜΣ σε συνεργασία με την εταιρεία randstad θα σας παρουσιάσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Διαμόρφωση Βιογραφικού και διενέργειες των αποφοίτων προκειμένου να συνδεθούν με την αγορά εργασίας» Ομιλήτρια η κ. Διονυσιάδου.

Πρόγραμμα συνεντεύξεων ΠΜΣ 2021
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα συνεντεύξεων υποψηφίων εισακτέων ΠΜΣ 2021.

Επαγγελματική αποκατάσταση
Άλλη μια απόφοιτος του ΠΜΣ η κ. Ανδρέου Κατερίνα προσελήφθη με 2ετή σύμβαση στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Διαδικασία και ενημέρωση για την επιλογή υποψηφίων ΠΜΣ 2021-2022 άνευ διδάκτρων

Διαδικασία και ενημέρωση για την επιλογή υποψηφίων ΠΜΣ 2021-2022 με δίδακτρα

1η κατάταξη υποψηφίων ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική

Επαγγελματική αποκατάσταση
Άλλος ένας απόφοιτος του ΠΜΣ ο κ. Θωμάς Μύτιλης προσελήφθη ως διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Βαθμολογία Μ2.

Διαδικασία επιλογής επιτυχόντων
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη. Ο αριθμός των ατόμων που θα εισαχθούν φέτος θα είναι περίπου στους 20. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί όλοι θα έχετε ενημερωθεί με ανακοίνωση ή προσωπικό mail. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν περίπου στα μέσα Οκτωβρίου

4 νέες διδακτικές ενότητες
4 νέες διδακτικές ενότητες με χρήση Η/Υ θα ενσωματωθούν στα πλαίσια των μαθημάτων Μ3 και Μ4. Επισυνάπτονται περισσότερες πληροφορίες

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΜΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Μ3 ΜΑΙΟΣ 2021

Βραβείο Simcyp Academic Award 2021
Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για το ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική.

Βαθμοί Μ5 (Σεπτέμβιος 2021)
Ο βαθμός είναι συνολικός και έχουν συνυπολογιστεί οι βαθμοί των γραπτών εξετάσεων θεωρίας και εργαστηρίου.

Πρόγραμμα

Rev 2. Πρόγραμμα
Επικαιροποιημένο πρόγραμμα

Βαθμοί Μ7

Πρόγραμμα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου

Βαθμοί Μ4

Βαθμοί Μ6

Αλλαγές πρόγραμμα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου

Αλλαγές προγράμματος

Παρουσίαση διπλωματικής

Παρουσίαση διπλωματικής 22/02/2022

Πρόγραμμα Μαρτίου 2021-2022

Βαθμοί Μ1
Βαθμοί Γραπτών Εξετάσεων Μ1 Α' Εξαμήνου 2021-2022

Πρόγραμμα Μαρτίου Απριλίου 2022

ΒΑΘΜΟΙ Μ2
O βαθμός αυτός δεν είναι τελικός καθώς αναμένεται να συνυπολογιστεί με τον βαθμό της εργαστηριακής άσκησης.

Μ3 Βαθμοί
Μ3

ΠΕΦ - ΣΕΜΙNΑΡΙΑ
Νέα Εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδικότητες Regulatory Affairs και Quality Assurance - Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Πρόγραμμα Μαϊου Ιουνίου 11/6/2022

Κατάταξη φοιτητών - διπλωματικές 2021-2022

Θέματα διπλωματικών 2021-2022

Προθεσμία δήλωσης προτίμησης διδασκόντων

Εκδήλωση ενδιαφέροντος: Τρίμηνη απασχόληση μέσω ΕΛΚΕ

Προκήρυξη ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική 2022-2023

Παρουσίαση διπλωματικής εργασίας κ. Μαμούνα Γεωργίου

Παρουσίαση διπλωματικής εργασίας κ. Δούμτση Αντιγόνη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μ7 2022
Το πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθεί, θα προστεθούν διαλέξεις στις κενές ημερομηνίες μέχρι 04/10.

Αιτήσεις ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική 2022-2023
Η τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών συμμετοχής στο ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική, για το έτος 2022-2023, είναι η Κυριακή 11/09/2022. Παρακαλείσθε όπως αποστείλατε τις αιτήσεις σας στην ηλ. διεύθυνση info@pharm.auth.gr, με κοινοποίηση (cc) στην ηλ. διεύθυνση industrial.pharmacy.pms@gmail.com.

Βαθμοί Μ5 2021-2022

Πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης
Ξεκινά το πρόγραμμα Start Your Journey από την Demo Pharmaceutical Industry. Ο θεσμός Start Your Journey αναφέρεται σε προγράμματα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης και προσκαλεί Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων διαφόρων ειδικοτήτων (Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής κλπ) να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από 1 / 9 / 2022 μέχρι τις 15 / 10/ 2022. Το πρόγραμμα Start Your Journey δίνει εφάπαξ χρηματική ενίσχυση σε 3 άτομα ανά ειδικότητα, ύψους 2000€, 1000€ και 500€, καθώς επίσης και 3 θέσεις έμμισθης Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα. Συγκεκριμένα, όσοι επιλεγούν για την Πρακτική Άσκηση θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην οικογένεια της DEMO και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη, μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects, χτίζοντας τα θεμέλια για μια επιτυχημένη μελλοντική σταδιοδρομία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα https://careers.demo.gr/ έως 15/10/2022.

Επίσκεψη στα εργαστήρια της Demo Pharmaceutical Industry
To ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική σε συνεργασία με την Demo Pharmaceutical Industry διοργανώνει στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος ημερήσια επίσκεψη στα εργαστήρια της Demo Pharmaceutical Industry, ώστε να γνωρίσουμε από κοντά το περιβάλλον της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η επίσκεψη είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές του Γ' εξαμήνου (εισακτέοι 2021-2022) ενώ για τους παλαιότερους είναι προαιρετική. Παρακαλείσθε να δηλώσετε την παρουσία σας. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο δεκαπένθημερο του Οκτωβρίου πρωινές ώρες με μεταφορικό μέσο το οποίο θα εξασφαλίσει το πρόγραμμα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Συνεντεύξεις υποψηφίων '22-'23

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 2022-2023

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ)
Οι πρώτοι 25 υποψήφιοι με δίδακτρα θα λάβουν προσωπικό email με οδηγίες σχετικά με την καταβολή των διδάκτρων μέχρι και την Δευτέρα 03/10/2022. Σε περίπτωση μη καταβολής του απαιτούμενο ποσού εντός προθεσμίας, η διαδικασία θα προχωρήσει με τους επόμενους υποψηφίους στη σειρά κατάταξης.

Έναρξη εγγραφών ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 22-23

Μ2 & Μ5 ΤΕΛΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Για την αποφυγή πιθανών παραλείψεων αποστολής του υλικού που αφορά τις παραδόσεις των διαλέξεων των διδασκόντων του προγράμματος, είναι απαραίτητο να γίνεται άμεση ενημέρωση της γραμματείας από τους ίδιους τους φοιτητές. Σε κάθε περίπτωση, η παραδοτέα ύλη θεωρείται από τους υπεύθυνους καθηγητές των μαθημάτων εξεταστέα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Μ7

Career & Professional Development
(01-06-2023)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εξετάσεις Α' εξαμήνου 2022-2023
Οι εξετάσεις των μαθημάτων του Α' εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν στις 17.30 στην αίθουσα Δ12 της Σχολής Θετικών Επιστημών και θα διαρκέσουν 2 ώρες. Η αίθουσα βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της ΣΘΕ ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματά. Σε περίπτωση δυσκολίας εύρεσης της παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κ. Δαλαβίτσου. Μ3 Δευτέρα 20/02/2023 Μ2 Τετάρτη 22/02/2023 Μ1 Πέμπτη 23/02/2023 (ειδική ομάδα) Μ1 Παρασκευή 24/02/2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (20-03-2023)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΠΤΩΝ
Α ΕΞΑΜ. 2022-2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(updated 20-04-2023) Αναμένεται επικαιροποίηση του προγράμματος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ Κ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ
(07/05/2023)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Διαδικασία επιλογής καθηγητή και θέματος διπλωματικής εργασίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(updated 08-05-2023)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023
(08-05-2023)

ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ 2022-2023

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ
(17-05-2023)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
(17-05-2023)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2023-2024
(23/05/2023) Η προκήρυξη των νέων θέσεων φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα δημοσιευθεί στις 10/06/2023. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές από 1 Ιουλίου μέχρι 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(updated 23-05-2023)

ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
(23-05-2023) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΜΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ 2023-2024
(14/06/2023)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
(15/06/2023)

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2023
(26/06/2023)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διαδικτυακή παρουσίαση της διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας της Κας Τζουρέλη Ρόσμαρη την Τρίτη 4/7/2023 στις 14:00 - 15:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διαδικτυακή παρουσίαση της διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας του Κου Δημήτρη Χριστοδουλέα την Τρίτη 4/7/2023 στις 15:00 - 16:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δια ζώσης παρουσίαση της διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας της Κας Γλυκοφρύδη Πηγής την Τετάρτη 5/7/2023 στις 10.00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διαδικτυακή παρουσίαση των διπλωματικών μεταπτυχιακών εργασιών της Κας Κορπέτη Αναστασίας και Παπαδούλη Κυριακής την Πέμπτη 6/7/2023 στις 14:00 - 15:00

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Μ7 Μ8

ΒΑΘΜΟΙ Μ5 ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 22-23

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ 2023-2024
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 2023-2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μ7 Μ8

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 2023-2024
(updated)

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 23-24

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μ7 Μ8
(updated)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ
Διαδικτυακή παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας του κ. Ηλιάδη Αριστείδη.

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2023-2024

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
(αφορά τους εισακτέους 2022-2023)

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023-2024
(Αφορά εισακτέους 2023-2024)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ
Για τους εισακτέους 2023-2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023-2024

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 22-23
Η εργαστηριακή εξέταση των μαθημάτων Μ2 & Μ5 θα λάβει μέρος το Σάββατο 11/11/2023. Οι εξεταζόμενοι θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Η Α ομάδα θα εξεταστεί στις 10.00 και η Β ομάδα στη 13.00 στον 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας.

ΗΜΕΡΙΔΑ 12/12/2023

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ | 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

ΤΕΛΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ Μ2 & Μ5

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023-2024

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Αγαπητοί φοιτητές εξαιτίας υποχρέωσης του κ. Καχριμάνη σας ενημερώνουμε ότι το μάθημα στις 29/11/2023 θα ακυρωθεί και θα αναπληρωθεί μετά από συνεννόηση μαζί σας.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 06/12/2023
Αγαπητοί φοιτητές, σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας της απαγόρευσης της εισόδου των οχημάτων για σήμερα 06/12/2023, το σημερινό μάθημα με τον κ. Νικολάου θα διεξαχθεί για όλους διαδικτυακά. Θα σας σταλεί το link σύνδεσης στο email σας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ Μ8 2022-2023

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Αγαπητοί φοιτητές η διάλεξη του κ. Καχριμάνη που ακυρώθηκε στις 29/11/2023 θα αναπληρωθεί την Πέμπτη 14/12/2023 δια ζώσης στην αίθουσα Πέτροβιτς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ 12/12/2023

Κοπή Πρωτοχρονιατικής Πίτας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023-2024

Αξιολόγηση ΠΜΣ ΜΟΔΙΠ

Πρόγραμμα Έμμισθης Πρακτικής Άσκησης PanEuropean Seal 2024

Εργαστήριο Μ2 22/01 - Φροντηστηριακές ασκήσεις Μ2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 Μ1-Μ2-Μ3 ΝΕΟ

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
Όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν στην ορκωμοσία Μαρτίου 2024 του Τμήματος Φαρμακευτικής θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο ΠΜΣ τουλάχιστον 20 μέρες πριν την ημερομηνία της ορκωμοσίας. Η ημερομηνία ορκωμοσίας δεν έχει ακόμα οριστεί επίσημα. Παρακαλώ να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του ΠΜΣ για ανακοινώσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024

Ενημέρωση
Ακόμη 2 απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος πρόκειται να απασχοληθούν σε γνωστές ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Διάθεση για μπλούζες ΠΜΣ
9 μπλούζες με το λογότυπο του ΠΜΣ μπορούν να διατεθούν μέχρι εξαντλήσεως με το ποσό των 10 ευρώ έκαστη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023-2024 Μ1-Μ2-Μ3 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Πρόσκληση παρουσίασης διπλωματικής εργασίας

Ευκαιρία Επαγγελματικής Απασχόλησης
Αγαπητοί απόφοιτοι και τελειόφοιτοι του ΠΜΣ Βιομηχανική Φαρμακευτική, σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί μία αγγελία πρόσληψης στην πλατφόρμα LinkedIn από την εταιρεία Pharmathen για τη θέση Formulation Research Scientist στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ Μ7 2022-2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023-2024 Μ4-Μ5-Μ6

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023-2024

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διαδικτυακή παρουσίαση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας της κας Σαμαρά Ειρήνης-Μαρίας την Τρίτη 27/02/2024 και ώρα 11:00 π.μ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διαδικτυακή παρουσίαση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας της κας Τερζή Μαρίας την Τρίτη 27/02/2024 και ώρα 10:00 π.μ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Διαδικτυακή παρουσίαση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας του κου Καβρέντζου Αλέξανδρου την Πέμπτη 29/02/2024 και ώρα 13:30 μ.μ.

 
 
Copyright © 2014 Markopoulou Aikaterini
linkedin