ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΜΣ 2024-2025

Αγαπητοί υποψήφιοι φοιτητές,

παρατίθεται η προσωρινή λίστα κατάταξης σας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τη μοριοδότηση των δικαιολογητικών και της συνέντευξη σας.

Με σειρά προτεραιότητας θα λάβετε ενημερωτικό email που θα ζητάει να προσκομίσετε τους αριθμούς ΑΦΜ/ΑΜΚΑ προκειμένου να εκδοθεί ο κωδικός RF ο οποίος θα σας σταλεί με προσωπικό email και με τον οποίο θα προχωρήσετε στην κατάθεση της Α δόσης των διδάκτρων εντός 3 εργάσιμων ημερών, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 24/09/2024 στις 17.00.

Μετά το πέρας της διορίας αυτής και εφόσον δεν έχουν καταθέσει κάποιοι υποψήφιοι τα χρήματα της Α δόσης, θα ενημερωθούν οι επόμενοι στη σειρά κατάταξης ώστε να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα με υποτροφία άνευ διδάκτρων (απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής τελών φοίτησης) τα κριτήρια της οποίας αναφέρονται στην προκήρυξη του ΠΜΣ (δες εδώ), θα πρέπει να το δηλώσουν αποστέλλοντας ηλεκτρονικά το έγγραφο αίτησης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η αίτηση καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναφέρονται στη τελευταία σελίδα της προκήρυξης.

Scroll to Top